Ændring af dit website design

Pris Nyt tag Nordjylland Der er tidspunkter, hvor du skal have ønsket at ændre designet af din hjemmeside, og dette kan skyldes en række årsager. Årsagerne kan strække sig fra ændring af planer for din virksomhed til at du bare ønsker at gøre dit website kundevenlig. Nedenfor er nogle af de punkter, du skal huske på, hvis du overvejer at ændre designet af dit websted.

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du har en meget god grund til at ønske at ændre din hjemmeside design. Hvis du har været på internettet for et stykke tid og har gjort en god forretning, er det mere sandsynligt, at du har en enorm base af faste kunder, der er vant til at se dit websted i et bestemt design. Disse regelmæssige besøgende kan ikke godkende de pludselige ændringer på dit websted, især fordi de er komfortable med dit tidligere design og vide præcis, hvor de kan finde noget. Så det er meget vigtigt, at du har en meget god grund opbakning din ændring af webdesign på hjemmesider. F.eks. lavede vi for nyligt en side om tagpap som tagprofferne.dk. Husk på disse ting når du overvejer en ændring af dit website design.

Hvorfor skifte design?

Ændring af din hjemmeside design for at gøre det kundevenlig, er en af ​​de bedste grunde. Internet shoppere bare elsker en brugervenlig hjemmeside. I virkeligheden, hvis du ændrer dit website design for at gøre det kundevenlig du måske ender med at have mere trafik end blot dit almindelige besøgende. Gør dit websted mere tilgængelige er også en god grund til at ændre din web design. Det betyder, at forbedre usability og også tager hensyn til besøgende med handicap, såsom farveblindhed. Den anden bedste grund til at ændre dit website design er at optimere det for en søgemaskine. Bedre søgemaskine venlighed ikke blot forbedrer dine placeringer på en søgemaskine, men du har også en enorm trafik flow til dit websted, som du nemt kan konvertere lige som siden vi lavede om tagpap og nyt tag.

Et andet vigtigt punkt, at du skal huske på, mens du udskifter hjemmeside design er at have minimale ændringer i de webadresser og det websted struktur. Dette betyder, at du bare ville blive udslettede hele den troværdighed, din gamle webadresse har etableret for dig på World Wide Web, og du ville have starter helt fra begyndelsen. Dette er ikke en meget god SEO flytte til din hjemmeside som herinde på prisernyttag.dk hvor man også finder en stor mænge inde om tagpap og nyt tag, lige som det forrige projekt vi talte om relateret til tagpap og nyt tag i al almindelighed.

Sørg for at du også får den rigtige webredaktør til din hjemmeside. Dette vil medvirke til at reducere besvær, at webstedsejere plejer at gå igennem, når de har indført ændringer i deres hjemmeside design. Derfor giver det mening for dig at investere i en professionel webredaktør, som vil hjælpe med at ændre design af hjemmesiden og samt hjælpe dig med eventuelle fremtidige ændringer, som du måske ønsker at gøre. Husk inden du vælger en webhost at forhøre dig om priser, nogle steder tager de op til 2-3.000 kroner for at lave en simpel ændring i en hjemmeside som du måske ikke selv har mulighed for. Vi har set eksempler på hvor de har kræver 2.200 kroner for blot at lægge en stump kode vi sendte til google analytics ind, noget som tager mindre end 5 minutter at lave. Dog vil du opleve at den slags små opgaver bliver udført gratis langt de fleste steder som sætter blot en lige smule pris på sine kunder og ønsker at beholde dem.

Når du har det nye design på plads, også sørge for, at du sikkerhedskopier dine websted, før du foretage ændringerne på det. Dette hjælper, så du altid kan vende tilbage til det gamle design, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne af det nye design ændringer. Husk altid at have SEO i baghoved når du laver ændringer på din hjemmeside eller design da du kan end med at lave nogle som har negativ effektiv på SEO og du kan i værste fald risikere at miste alt trafik fra søgemaskinerne.

Som med alt andet design skal tingene være tidssvarende, men hvor en hjemmeside skiller sig ud fra andet kunst og design er at den også skal være brugervenlig og det skal være nemt at finde de oplysninger man søger på en hjemmeside.

Kilde: http://www.prisernyttag.dk/tagpap/