Effekten af lyd i webdesign

Mens der er nogle der mener, at tilføje lyd til en hjemmeside, samtidig med at designe det øger hjemmesiden er der andre, der føler, at tilføje lyd til et websted ikke er en god ting at gøre. Sandheden er, at der er en række af internet-brugere, som ikke særligt nyder høj skurrende musik spiller i baggrunden automatisk, hver gang de åbner en bestemt webside. Jo værre del er, hvis du ikke er i stand til at finde den kontrol, slukke for musikken!
Så det er meget vigtigt, at du betaler en masse opmærksomhed til alle disse detaljer og formål og brugervenligheden af ​​din hjemmeside, før du beslutter dig for at lægge lyd på dine websider. Det er bedst, hvis du tilføjer lyd, kun hvis temaet for din webside kræver det og kun hvis det tilfører værdi til dit webdesign.
Alle sagt og gjort, bør du helt sikkert ikke udelukke at bruge lyd alle sammen i dit websted især hvis det har nogle legitime anvendelser. Der er nogle hjemmesider, hvor lyden skaber merværdi, især en musikers hjemmeside eller et spil på internettet eller endda en video kunstnerens hjemmeside. For så vidt angår de kunstnere og kunstnere hjemmesider er berørt, er de nødt til at fremvise deres arbejde og dermed lyd og video er en integreret del af hjemmesiden. Den bedste idé ville være at have links til audio og video brik på hjemmesiden end at have musikken afspilles automatisk, når websiden indlæses. Andet end dette, gaming hjemmesider inkorporere lyd i deres webdesign. Det er vigtigt, fordi i et spil på internettet folk forventer sjov og interaktivitet, og det er ikke muligt uden lyd. Men hvis du ejer et spil på internettet sørge for, at du ikke har nogen automatisk afspilning af musik, hver gang en besøgende besøger din hjemmeside. Begræns lyden til dit spil sider.

Websteder, der er for børn også klarer sig godt, hvis de lyder have inkorporeret i dem. Lyden er anvendt i disse hjemmesider for at skabe en mere engagerende miljø for de yngre publikum, især fordi de har en meget kort opmærksomhed span. De fleste børn elsker websteder, der har baggrundsmusik samt lyde i dem.
Når dette er sagt, er der nogle hjemmesider, hvor du skal være forsigtig, når du bruger lyd som en del af webdesign. Websites, der har lyd, der ikke kan slås fra, kan være irriterende, og er et tegn på en dårligt designet hjemmeside. Før du beslutter at bruge lyd i dit websted, så sørg for du kender din målgruppe. Hvis du ikke behøver at bruge lyd til at tiltrække din målgruppe, er det klogt, at man afstå fra at bruge lyd.

Hvis du nødt til at bruge lyd på dit websted, så sørg for at du har et link til lydfiler. Heller aldrig bruge ophavsretligt beskyttet sange uden tilladelse. Husk at give dine kunder at vælge at slukke musikken på din hjemmeside. Hvis du ikke gør det, de fleste af de gange, vil dine besøgende klikker på knappen Tilbage på et øjeblik hvilket bestemt ikke er et udtryk for optimal webdesign.