Nyt design til kvalibrænde.dk

kvalibraendeDer er mange måder at lave webshops på. Nogle fokusere på brugervenlig og købsflow som f.eks. de populære online tøjbutikker som smartgirl og smarguy, andre på fancy design som chopard.com mens andre har mere fokus på SEO og et simpelt shopping system. Det sidste er en side som f.eks. kvalibrænde.dk et godt eksempel på. Kvalibrænde er en side med fokus på brænde og briketter til både private og virksomheder.
Her har de har stor succes med at lave en meget informativ side med masser af tekst og billeder. Der er masser af information til alle som gerne vil vide lidt mere om træ, f.eks. hvad er forskellige på de forskellige trætyper når de benyttes til brænde eller briketter. Hvordan sikre man en optimal brændsel af sit træ, hvad er brænde værdier osv. I det hele minder kvalibrænde.dk mere om en informativ hjemmeside frem for en blog og det er netop hvad den er. Siden er baseret på det populære CMS system WordPress som er et af de mest brugte CMS systemer nu om dage. Derpå er så lagt en tynd webshop baseret på Jigoshop hvor står for produkt håndtering og betalingens delen. Når man benytter hjemmesiden får man ikke den wow effekt som er på mange websites da det hele godt kan virke en smule rodet. Derimod finder du en stor mænge ekstra information som man normalt ikke finder på webshops, en masser gode guides som hjælper dig med at finde lige netop den type brænde du har behov for, hvad enten der er tale om f.eks. bøgebrænde, briketter eller træpiller. Hvad andre fordele er der f.eks. ved træbriketter andet end at de er nemme at stable og opbevare? Hvorfor er det farligt at fyre med fugtigt brænde? Er ovntørret bøgebrænde billigere at bruge frem for billigt ask fra polen? Dette er blot et par af de spørgsmål der besvares inde på Kvali brænde så har du brug for ekstra råd, informationer eller rådgivning er den bestemt et besøg værd. Blot klik dig ind via vores kilde henvisninger og læs mere. Du kan se hvordan de har optimeret deres hjemmeside via konverteringsoptimering til at øge salget af brænde, briketter og træpiller når folk kommer ind på hjemmesiden. Konverteringsoptimering er altid ekstremt vigtigt at have i tankerne når der skal designes en ny hjemmeside, dette gælder især hvis der er tale om en webshop hvor folk kan købe et produkt eller tjeneste. Se det nye design til kvalibrænde.dk og få en ide om hvordan de har optimeret deres webshop ved at gå fra Jigoshop til en professionel Magento løsning og dermed øge salget af brænde med op til 20% alene ved at udskifte designet og gøre sitet mere brugervenligt.

Den kan godt virke lidt rodet men alligevel er det nemt at finde de forskellige produkter, der er mænge rabatter ved køb af flere paller, billige brænde prøver og man følger sig tryk gennem hele processen hvilket er enormt vigtigt for en webshop. Kvalibrænde.dk er for nyligt blevet E-mærke godkendt hvilket givet en ekstra tryghedsgaranti hvis man køber sit brænde eller briketter her, noget man altid bør holde øje med hvis man er lidt i tvivl om en bestemt side er reel nok da der sættes skrappe krav til at køberen får en god handel på de sider som er E-mærke godkendt.

Kilde:
www.kvalibrænde.dk
hjemmeside: kvalibrænde.dk