Oktoberfest og tyroler kostumer

oktoberfest

Det er vel næppe nogle der har opdaget af vi er i Oktobermåned og lige nu er det højtid for oktoberfeste rundt omkring i landet. En god gammel tysk tradition som over de senere år har vundet stort indpas i Danmark og bliver mere og mere populær hvert år. Næsten halvdelen af danskerne har iklædt sit et tyroler kostume og dukket op til en oktoberfest i en af landets byer. Det er ikke kun de større byer som holder oktoberfest, selv mange af de mindre byer sætter stolthed i at banke et brag af en oktoberfest op for byens og omegens beboere og de fleste af dem kommer i klædt flotte tyroler kostumer, drikker øl fra store krus og spiller tyske pølser i massevis.

Men hvor stammer denne interessante fest lige fra?
Oktoberfesten stammer faktisk helt tilbage fra et bryllup 1800 tallet, i hvad der dengang var en mindre by kaldet München. Dette er siden blevet til en årlig begivenhed som nu om dage trækker over 6 millioner mennesker til fra hele verden. Mange af disse kommer iklædt et tyroler kostume som for mændenes vedkommende består af lerhosen, filt hatte og støvler og for kvinderne nedringede rød og hvide trøjer som ofte er alt for korte.
Under tyrolerfesten spilles der som regel live musik af kategorien tyske slagere, der drikkes store mænger af kold øl og spises pølser og sauerkraut.
Hvad mere kan man lige forlange for at have en helt igennem vidunderlig aften?

Nu da vi er ved oktober måned, skal vi jo ikke glemme den anden store nye begivenhed som vi danskere har taget til os.. nemlig den amerikanske højtid Halloween, hvor vi skære græskar ud med lys i, iklæder os et uhyggelige halloween kostume og går ud og rasler lige som til fastelavn. Der er dog stadig mange der syntes at det lige er en tak for amerikansk og syntes det er noget værre fis, men alligevel ser vi at halloween festen bliver mere og mere populære i sær da det for mange af de lidt yngre er blevet helt naturligt at feje halloween på samme måde som fastelavn.

Her på seoandwebdesign.org har vi i hvert fald haft store glæde af både den årlige oktoberfest men skam også halloween aften som vi tilbragte i uhyggens tegn.

Ønsker du mere viden om oktoberfesten eller se eksempler på smarte tyroler kostumer kan du se mere herunder.

Kilder:
Online Kostumer
http://www.onlinekostumer.dk/tyroler-kostume/

Kostume Outlet

  • http://kostumeoutlet.dk/hoejtider/tyroler-oktoberfest