SEO Aalborg

Søgemaskineoptimering og SEO FIRMA Aalborg og Nordjylland i Danmark som f.eks. Acceleration Online.Næsten alle firmaer nu om dage ønsker at sælge mere. Det kan være et bestemt produkt eller en service ydelse. I mange tilfælde er den nemmeste måde at løse den opgave på at få flere besøgende ind på sin hjemmeside. Vel og mærke hvis det det er tale om de rigtige besøgende. Men hvordan får man så flere besøgende ind på sin hjemmeside? Det kan være via forskellige online markedsføring tiltag som Facebook reklame, banner annoncer på online avis eller andre medier. De fleste vælger dog at benytte sig af Google Adwords – hvor man betaler en hvis sum hver gang en klikker på sin annonce. Men ofte er der en hel del penge at spare ved at vælge søgemaskineoptimering frem for Adwords. Lad os prøve at se at se nærmere på nogle af disse fordele.

Læs mere Hvorfor vælge Søgemaskineoptimering i Aalborg

Hvorfor vælge SEO

Google Adwords kan være en rigtig god kilde til at få flere besøgende ind på sin hjemmeside, men viste du at det er betydeligt flere som klikker på de ikke betalte sider der kommer frem når man søger på noget? Derudover kan det i mange tilfælde være billigere at betale et lokalt SEO firma for at få ens produkt eller hjemmeside gjort mere synlig på Google. F.eks. er det mange firmaer der betale 10-20.000 om måneden pr. produkt i Adwords omkostning. Mange af de populære søgeord kan hurtigt løbe op i 10-20 kroner pr. klik og med en stor søge volumen ville det nogle gange koste over 100.000 hvis man skulle købe samme mængde trafik, som man naturligt ville få ved en top 3 placering på det aktuelle søgeord.

Højere kvalitet fra Søgemaskineoptimering

For mange er den vigtigste faktor for at opnå en bedre placering – kvaliteten af den trafik de får ind på hjemmesiden.
Faktisk viser de fleste undersøgelser og test at ikke nok med at flere vælger at klikke på de organiske resultater, frem for de organiske, kvaliteten af trafikken er også højere. Så selvom man ligger i top på de betalte Adwords Annoncer, vil man sjældent få lige så meget trafik som fra de organiske resultater. Ofte ser man også at kvaliteten af de organiske resultater er noget bedre end for betalt trafik.

Valg af SEO Firma

Leder du efter et effektivt SEO firma I Aalborg eller Nordjylland til at klare din online markedsføring? Så kan vi anbefale Acceleration Online eller Alphaweb. De tager sig af alle typer af online markedsføring lige fra opsætning af Google Adwords kampagner, Facebook annoncer til SEO på lokal plan, landsplan og globalt.
Er man fra Aalborg, så er det en god grund til at vælge et firma som tilbyder søgemaskineoptimering i Aalborg. Det er ofte nemmere lige holde et møde nu og da, end hvis man f.eks. vælge et firma fra Aarhus eller København.

Nu om dage er det ekstremt vigtigt at vælge et ordentligt SEO firma, lægger man en forkert søgemaskines strategi kan det ende med at skade din hjemmeside mere end det gavner. Især med de seneste opdateringer fra Google er det blevet meget vigtigt at kvaliteten af de backlinks man får er i top og det samme gælder for indholdet på ens hjemmeside. Vi ser flere og flere eksempler på nystartede SEO firmaer som outsourcer 90-100% af deres arbejde til indiske eller russiske SEO firmaer og ofte giver det et rigtigt godt resultater for deres kunder… I løber af et par måneder stiger kundes hjemmeside til tops på Google og alle er glade. En måned eller 2 senere er samme side så slet ikke længere til finde på de første 1000 sider. Dette scenarie er virkeligheden for flere og flere danske firmaer og en af grundene til at det er så ekstremt vigtigt at udelukkende benytte sig at større og etablerede SEO firmaer som f.eks. Acceleration Online i Aalborg, eller Alpha Web ApS som også tilbyder SEO Aalborg. En anden ting man skal være opmærksom på er at SEO alene sjældent er nok til at maksimere din online synlighed, ofte får man det bedste resultat ved at kombinere forskellige metoder og skræddersy en kampagne som passer præcist til dit produkt eller ydelse.

Er du i tvivl om hvad SEO er for en størrelse så er her en fremragende video (på engelsk) som forklare de grundlæggende principper bag søgemaskineoptimering.Kilde:
Acceleration Online
http://www.accelerationonline.com/dk/seo-aalborg.htm