tegl og skiffer tag – site analyse

Tegl og Skiffer Tag
Eksempel på skiffer tag.
Står du og overvejer om dit næste tag skal være et tegl tag eller et skiffer tag? Lad os se lidt nærmere på fordele og ulemper ved de 2 forskellige tagtyper. Lad os starte med tegl tag.
Et tegl tag er en klassiker inden for dansk tagdækning og er en af de mest hyppige tage på danske parcel og villa huse i dag. Kør en tur rundt i et dansk villa kvarter og største delen af de tage du ser vil være et sort eller rødt tegl tag. Et tegltag er et solidt tag der nemt holder i 30 år hvis lagt ordenligt, det kræver ikke så store færdigheder at lægge og pynter på de fleste huse. Er det tale om almindelige tegl tagsten er det ofte en forholdsvis billig løsning. Du kan læse mere meget om tegl og tag generelt herinde på komproment.dk en af de største firmaer herhjemme inden for tagdækning og alt i materialer dertil.

Et skiffer tag derimod er ikke helt så hyppig brugt, det koster ofte lidt mere end tegl man til gengæld holder det ofte 5-15 år længere før det skal udskiftes. Skiffer vejer ikke så meget som tegl og er derfor ikke helt så krævende angående tagkonstruktionen. skiffer fås i keramisk skiffer og i naturskifer. Skifer som regel i mørkegrå og i sort. Se mere om skiffer tag herinde på denne hjemmeside om tag i alle typer evt. tag og prøv deres online tag beregner hvis du skal have nyt tag i den nærmeste fremtid – Skiffer Tag som gider en god ide om hvad skiffer er og mulighederne i det.

Analyse af nyttegltag.com

Ser vi nærmere på en side som nyttegltag.com, så er det første vi ser at deres data for 2011 ser en smule underlig ud inde på analytics. Vi ser at

Når man så har fået styr på hvad materielle man ønsker skal man så overveje hvor man af arbejdet man selv kan udføre og hvor meget man skal bruge en professionel tømrer eller snedker til. Selve det at lægge et nyt tag kan du læse mere om inden på Nyt Tag Tegl hvor du også finder forskellige artikler inden for tag og tegl i al almindelighed.
Jo mere af arbejdet du selv er istand til at udføre jo billigere bliver dit nye tag, er f.eks. kræver det ikke så mange færdigheder at fjerne sine gamle tagsten og skaffe sig af med disse. Har man ikke selv prøvet det at lægge et helt nyt tag før bør man holde sig fra den del, og overlade den til fagfolk, ellers risikere man i værste fald at alt arbejdet skal laves om efter et år eller 2.

Hvordan financierer man så det nye tag bedst muligt, nogle vælger at optage et online lån mens andre vælger at ansøge om boliglån, boliglånet er oftest det billigste men kan tit være temmelig svært at få hvis ens økonomi ikke er helt i top, derfor vælger man at ansøge om et online lån når der skal lægges nyt tag eller andre større hus renoveringer. F.eks. var jeg ude hos Briketter Tilbud og give et godt tilbud på et nyt tag her i morges, de havde allerede lavet alt forarbejdet og vidste derfor præcis hvad de ville have. Ikke ofte man møder den slags kunder.

Så hvad enten du er interesseret i et tag af skiffer eller af tegl ønsker vi dig held og lykke med byggeriet af dit nye tag.

Kilder: